WIE ZIJN GEBR. BATUOZ STUCADOORS?


Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat inmiddels 15 jaar actief is als stucadoorsbedrijf. De gebroeders Batuoz zijn opgegroeid in een klein dorpje in Syrië met 8.000 bewoners. Op een jonge leeftijd, net zoals alle andere in het dorp, hebben de broers leren stucen. Stucadoorswerk is een traditie in dit dorp dat generatie op generatie wordt doorgegeven. Door deze ervaring onderscheiden wij onszelf door professioneel vakmanschap met een ambitie al onze projecten perfect af te leveren.

Of het nou gaat om kleine of grote projecten, voor bedrijven of particulieren, wij staan garant voor professionaliteit. Mede door onze ruime ervaring zijn wij in staat goed met u mee te denken en op het gebied een professioneel en deskundig advies geven die aan uw persoonlijke wensen tegemoet komen. Onze team bestaat uit professionals, die allemaal gedreven en ruime ervaring hebben. Zij zorgen er mede voor dat onze bedrijf groeit uit tot een begrip in deze branche.

Wanneer u ons op korte termijn nodig heeft, twijfel ook dan niet om contact met ons op te nemen. Naast dat we ons flexibel inzetten in onze werkzaamheden, zijn we ook flexibel in onze beschikbaarheid. Onze prijzen zijn gerust concurrerend te noemen.

Tevens weet u bij Gebr. Batuoz Stucadoors al vooraf waar u aan toe bent en dat voorkomt onaangename verrassingen. Ons werk is uw visitekaartje en u bent ons visitekaartje. Vandaar dat het voor ons ook van uiterste belang is dat wij professioneel werk afleveren. Echter is dit niet onze grootste motivatie. Wij zijn goed in wat we doen en daar zijn we trots op.

Wij zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent.